Thüringer Wald Rondwandelreis Dag 1

Reizen naar Langenbach, Thüringer Wald

De autoreis naar Langenbach is vanaf Utrecht tussen de 550 en 615 km, afhankelijk van de route die u kiest. Tot 8 km voor Langenbach kunt u de snelweg volgen.

Wie per trein komt reist comfortabel per ICE van Amsterdam naar Suhl. Vertrek 08:04, aankomst 15:30. Op afspraak wordt u afgehaald van station Suhl.

Aankomst in Langenbach

U krijgt bij ons in Langenbach de volledige documentatie van de wandelreis. U kunt bij ons ook de GPS-tracks en waypoints in uw GPS laden.

Wie bijtijds aankomt, kan op deze dag nog de Quellenwanderweg in het Langenbachtal (5 km) of de rondwandeling Langenbach – Steinbach – Frankenblick (7 – 12 km) gaan lopen.

Langenbach, Thüringer Wald

Overnachten

U overnacht in de accommodatie van de organisatoren van deze wandelreis. U krijgt een tweepersoonskamer met ontbijt. Als het zo uit komt met andere boekingen kan zijn ook zijn dat u een suite of een appartement krijgt. Uiteraard zonder bijbetaling.

Wanneer u deelneemt aan het gezamenlijke diner dan kunt u kennis maken met de eigenaren en andere gasten en ervaringen uitwisselen of vragen stellen over het gebied of de routes.

De accommodaties beschikt over een uitgebreide bibliotheek met wandelinformatie, route beschrijvingen, gast PC, gratis WiFi, sauna en fitness apparatuur.

Blader verder ... ►