Over ons

Over Ons

Wij - Cisca van Marle en Gert van Eck - zijn twee Hollanders die eind 2003 besloten hebben in het Thüringer Wald te gaan wonen om van onze hobby wandelen ons werk te gaan maken. Wij wandelden met verschillende organisaties en ook zelf georganiseerd in Nederland, België en Frankrijk (GR 5), in Duitsland, Italië, Spanje, Turkije, Ierland, Schotland en vele andere landen.

We hebben zelf een pension in het Thüringer Wald waar we gasten ontvangen en hebben daar 500 km wandelroutes omheen beschreven. We organiseren meerdaagse wandel trektochten met en zonder bagagevervoer, door het Thüringer Wald. Omdat wij zelf in Thüringen wonen kunnen wij een groot verschil maken met andere reisorganisaties die dat van achter een bureau in Nederland proberen te doen.

Bedrijfsgegevens

Thüringer Wald Wandel- en Fietsvakanties Thüringer Wald Wandel- en Fietsreizen
L. G. van Eck
Straße am Berg 10
98667 Langenbach
Duitsland

Telefoon +49 (0)36874-38584 of 139950
E-mail: Contactformulier ►

Thüringer Wald Wandel- en Fietsreizen
is een activiteit van Landferienhaus Linde

BTW-nummer: DE244389629
Kamer van Koophandel: 1860000779337

Cisca

Cisca is fysiotherapeute met zevenentwintig jaar ervaring waarvan vijfentwintig jaar in een eigen praktijk in het Groene Hart.Cisca on top Haar kennis en ervaring heeft al veel wandelaars geholpen om ondanks kleinere of grotere ongemakken of blessures, toch een hele goede wandelvakantie te hebben.

Ze is ook gecertificeerd 'professional organiser' en bestiert het pension, de keuken, de verkoop en de boekingen, en de administratie op voortreffelijke wijze. Buiten zorgt ze voor de tuin, de zelf gekweekte kruiden en home-made jams en siropen van vruchten uit eigen tuin.


Vele bijdragen in ons gastenboek en op Zoover getuigen van haar bijzondere prestaties in de keuken.

 

Gert

Gert is van huis uit econoom en heeft het grootste deel van zijn loopbaan een eigen ICT consultancy bedrijf gehad. Als (zee)zeiler, zweefvlieger en als wandelaar Gert aan de wandel heeft hij een goede achtergrond en veel ervaring met meteorologie, kaartlezen, navigatie en GPS gebruik, die onontbeerlijk is bij het opbouwen van werkelijk nieuwe wandelroutes en de beschrijving ervan. Hij gebruikt hiervoor ook als basis gereedschap een GPS en een geografisch informatie systeem. Hiermee worden uw wandelroutes heel precies op topografische kaarten afgebeeld.
Zijn achtergrond als ICT consultant komt hem nog dagelijks goed van pas bij het bouwen en onderhouden van de websites. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor marketing en reclame.