Fietsreizen

 

Thüringer Stedenband Fietsroute

In het groene hart van Duitsland brengt de fietsroute ‘Thüringer Städtekette’ langs de zeven mooiste Thüringer steden die als een parelketting op rij liggen. Het zijn de cultuursteden: Eisenach, Gotha, Erfurt, Weimar, Jena, Gera en Altenburg. Deze fietsroute gaat na Thüringen zelfs door naar Leipzig.


Deze reis is al te boeken vanaf € 439 Lees verder ...►

 

Werradal fietsroute

De Werra dal fietsroute biedt van de bron van de Werra tot aan de monding veel variatie: prachtige natuur, bloemrijke weiden, trotse kastelen, vakwerkhuizen in kleurrijke stadjes met vriendelijke mensen en veel cultuur. Het Werra fietspad start op het Thüringer Wald nabij de Rennsteig. Deze goed ontwikkelde fietsroute langs de Werra kent maar weinig klimmetjes omdat deze met de rivier stroomafwaarts gaat.
Je kan deze reis al boeken vanaf € 325 Lees verder ...►

 

Rennsteig fietsroute

Het Rennsteig fietspad is een uitdagende route voor enthousiaste mountainbike rijders met in de eerste etappe bijna 2.000 hoogtemeters te gaan.  Onderweg zijn vele mooie uitzichtpunten. In de tweede etappe gaat het wat rustiger toe door het gebied met de hoogste toppen van het Thüringer Wald en het middelpunt van de Rennsteig.

Je kan deze reis al boeken vanaf € 299 Lees verder ...►

 

Rennsteig Werra Fietsrondreis (MTB)

Fiets met de mountainbike de uitdagende eerste twee etappes van het Rennsteig fietspad met onderweg vele mooie uitzichtpunten. Ga daarna via een mooie lange afdaling van het Thüringer Wald over het Werradal Fietspad terug naar uw startpunt in Eisenach. U fietst in 6 etappes totaal circa 315 km en moet circa 2.400 hoogtemeters stijgen.

Je kan deze reis al boeken vanaf € 530 Lees verder ...►

 

Fietsvakantie zonder gesjouw? Fiets huren!

Wat u ook zoekt: een stadsfiets met 7 versnellingen, een toerfiets met 21 versnellingen, een E-Bike, een mountain bike, een kinderfiets, of een kinderzitje of een aanhangwagentje? Hier huurt u het ter plaatse. Dus geen gesleep op fietsenrek of imperiaal. Flexibele afgifte en terugbreng punten in heel Thüringen. Deze service bieden wij ook in combinatie met uw fietsvakantie boeking. Lees verder ... ►